Meteen naar de inhoud

Aanbouw

Heeft u het idee dat uw huis te klein is of overweegt u zelfs een verhuizing, zodat u wat meer leefruimte heeft? Werkt u vanuit huis en wilt u graag een extra ruimte creëren waar u rustig kunt werken? Bouwbedrijf Santing kan uw wensen realiseren door uw woning uit te breiden met een aanbouw of uitbouw.

Bouwbedrijf Santing stelt als doel om uw huis binnen een korte tijd te verfraaien zodat u snel kunt genieten van uw vernieuwde woning. Door de verschillende fasen binnen het bouwproces goed op elkaar aan te laten sluiten zult u weinig overlast hebben tijdens het plaatsen van de uitbouw of de aanbouw. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen uw wensen in bouwtekeningen weergeven. Bouwbedrijf Santing kan middels deze tekeningen voor u indien nodig de vergunning aanvragen voor de uitbouw of de aanbouw.

Ook voor uitbouw in de omgeving van Eelde, Paterswolde, Haren, Groningen en Peize bent u bij Bouwbedrijf Santing aan het goede adres. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Aanbouw Bosgraaf.

 

Aanbouw Nieuwlansweg.

 

Aanbouw Winsum.

 

Uitbouw en dakopbouw Friesestraatweg.

 

Verbouw woning.