Meteen naar de inhoud

Vernieuwen kozijnen

Het kan nodig zijn de oude kozijnen van uw huis geheel of gedeeltelijk te vervangen door nieuwe. Bij de keuze van nieuwe kozijnen staat Bouwbedrijf Santing u graag met raad en daad terzijde. De volgende mogelijkheden zijn het overwegen waard:

Kunststof kozijnen

Bouwbedrijf Santing kan het allernieuwste type kunststof kozijn leveren. Dit kozijn lijkt veel op hout, de verbindingen zien er identiek uit. Het gladde uiterlijk is vervangen door een matte uitstraling.

Houten kozijnen

Hout is echt, een natuurproduct, het voelt degelijk aan en geeft een warme uitstraling. Tegenwoordig kan hout zo worden bewerkt dat het relatief weinig onderhoud vereist; natuurlijk speelt de gekozen houtsoort hierbij wel een rol. Bouwbedrijf Santing past alleen houtsoorten toe die in de fabriek al goed in de grondverf staan.

Aluminium kozijnen

Aluminium is sterk en toch licht materiaal. De toepassing ervan geeft een slanke en strakke aanblik. Aluminium kozijnen hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden en dat ze dus nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Aluminium is veelzijdig te gebruiken, het is licht en sterk. Bij goede isolatie van de profielen hoeft geen warmte verloren te gaan.

Vernieuwen kozijnen.